FS2024
FOR DELTAGERE

BETALINGSBETINGELSER

BETALINGSBETINGELSER FOR DBU FODBOLDSKOLE

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af DBU Fodboldskole, inklusiv bold og tøjpakke på fodboldskole.dbu.dk. Den til DBU Fodboldskole tilhørende tøjpakke leveres af Unisport.

DBU Fodboldskole drives af Dansk Boldspil-Union (DBU) CVR. 21299014 DBU Allé 1, 2605 Brøndby. Henvendelser til DBU kan ske via e-mail til fodboldskole@dbu.dk og telefonisk på tlf. + 45 4326 5400.

BESTILLING OG BETALING

For at købe billet til DBU Fodboldskole, inklusiv bold og tøjpakke skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som DBU accepterer. For køb af og deltagelse i DBU Fodboldskole skal deltageren benytte sin profil på Mit DBU eller oprette en profil på mit.dbu.dk. Det er vigtigt, at deltageren altid har korrekte oplysninger på Mit DBU-profilen, herunder adresse, telefonnummer og e-mailadresse. DBU modtager betaling med Dankort, Visakort, MasterCard eller MobilePay. Beløb for betaling af DBU Fodboldskole hæves på kontoen, når købet er gennemført. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og inklusiv moms. Når du har købt DBU Fodboldskole, modtager du en kvittering på den e-mail, der er registreret på Mit DBU. Køb af deltagelse i DBU Fodboldskole registreres på deltagerens Mit DBU-profil. Billet til DBU Fodboldskole er personlig og kan ikke benyttes af eller overdrages til andre. Rabatkoder kan kun indløses i forbindelse med et køb og kun inden for den angivne specificerede tidsperiode. Værdien af ordren skal overstige værdien af det beløb, som er angivet på rabatkoden. Værdien af rabatkoden kan ikke udbetales kontant, ligesom værdien heraf ikke bliver forrentet. Rabatkoder kan ikke refunderes, såfremt nogle eller alle de bestilte varer bliver returneret. Rabatkoder kan kun indløses forud for, at bestillingsprocessen gennemføres. Det er ikke muligt at anvende rabatkoder bagudrettet. Medmindre andet er udtrykkeligt aftalt, er det ikke muligt at kombinere flere rabatkoder.

FODBOLD

Der er en fodbold fra Select inkluderet i prisen for DBU Fodboldskole. Størrelsen på bolden vælges ud fra deltagerens alder og køn. Bolden udleveres på fodboldskolen og kan beholdes af deltageren efter fodboldskolen.

TØJPAKKE

Tøjpakke fra hummel er inkluderet i billetprisen for DBU Fodboldskole. Indholdet af tøjpakken afhænger af varigheden på den enkelte fodboldskole, og vil fremgå i forbindelse med køb af DBU Fodboldskole. Deltageren skal selv bestille sin tøjpakke direkte hos Unisport. Deltageren modtager e-mail med information om, hvordan tøjpakken bestilles hos Unisport. Vær opmærksom på at bestille i god tid, da der kan være enkelte tøjstørrelser, der ikke er på lager ved sen bestilling hos Unisport. Der er mulighed for gratis levering til PostNord Pakkeshop.

OMBYTNING OG REKLAMATION

Ombytning og reklamation af tøjpakke sker efter Unisports gældende betingelser (https://www.unisport.dk/about/conditions/). Henvendelser vedrørende ombytning eller reklamation skal ske til Unisports kundeservice. Se Unisports kontaktinformation: https://www.unisport.dk/about/contact/.

FORTRYDELSESRET

I henhold til forbrugeraftaleloven § 18, stk. 2, nr. 12, er køb af billetter til fodboldskole ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. DBU vil uanset ovenstående refundere billetprisen, dog fratrukket et afbestillingsgebyr på 150 kroner, såfremt meddelelse om afbestilling er DBU i hænde senest 12 dage før fodboldskolen starter. Hvis fodboldskolen afbestilles herefter, refunderes billetprisen ikke.

AFLYSNING

I tilfælde af uforudsete hindringer for gennemførelse af hele eller dele af DBU Fodboldskole kan DBU være nødsaget til at aflyse fodboldskolen helt eller delvist, både før og under afviklingen. Midlertidige afbrydelser eller ændringer i aktiviteten som følge af for eksempel vejrforhold anses ikke som aflysning. I tilfælde af hel eller delvis aflysning refunderes billetprisen forholdsmæssigt i forhold til de aflyste aktiviteter. DBU giver deltageren besked på e-mail i tilfælde af hel eller delvis aflysning.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Privatlivspolitik for Mit DBU finder anvendelse for DBU Fodboldskole: https://www.dbu.dk/om-dbu/privatlivspolitik/ Ved tilmelding og deltagelse i DBU Fodboldskole indsamler Dansk Boldspil-Union, DBU Allé 1, 2605 Brøndby, følgende personoplysninger om deltageren: Navn, adresse, kontaktoplysninger, fødselsdato, køn og eventuel klubrelation samt navn og e-mail på billetkøber. Formålet med behandlingen af ovenstående personoplysninger er at kunne håndtere administrationen af DBU Fodboldskole, og at kunne opfylde betingelserne i den indgåede aftale. Personoplysningerne vil blive anonymiseret, når formålet med behandlingen ophører. Personoplysningerne bliver videregivet til klubben, der arrangerer den enkelte fodboldskole samt til DBU’s samarbejdspartner i forbindelse med håndteringen af fotos. Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet på mail: dt@datatilsynet.dk. Datatilsynet anbefaler dog altid, at du tager fat i den pågældende organisation inden, så skriv gerne til persondata@dbu.dk, hvis du har indvendinger.

SAMTYKKE TIL MODTAGELSE AF MARKEDSFØRINGSMATERIALE

Når du tilmelder dig DBU Fodboldskole, kan du give samtykke til, at DBU og DBU’s samarbejdspartnere må sende dig markedsføringsmateriale til din e-mail. Hvis du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale fra DBU og DBU’s samarbejdspartnere, kan du gebyrfrit og til enhver tid afmelde disse her: https://info-dbu.dk/t/3OFC-1DCIT-F7EB27D06E81ADC9BT0RXB4ADB217FF1EADF5/uns.aspx

FOTO OG VIDEOOPTAGELSER

DBU og DBU’s samarbejdspartnere forbeholder sig retten til at anvende fotos, video og lyd med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU Fodboldskole i markedsføringsmæssige sammenhæng. Foto, video og lyd, der er taget i forbindelse med DBU Fodboldskole, kan blive offentliggjort på DBU’s og DBU’s samarbejdspartneres websites, sociale medier og i apps. Det bemærkes, at det følger af databeskyttelsesreglerne vedrørende fotos og video, at det ikke er nødvendigt med samtykke. Hvis du ønsker at få fjernet eventuelle billeder af deltageren på DBU Fodboldskole, skal du kontakte DBU Fodboldskole.

KLAGEADGANG

Du kan til enhver tid rette klage til DBU på: Dansk Boldspil-Union, DBU Allé 1, 2605 Brøndby, Telefon: +45 4326 2222, fodboldskole@dbu.dk, CVR: 21299014. Disse betingelser er underlagt dansk lovgivning og eventuelle tvister udspringende, heraf skal behandles ved de nationale domstole.

ADVISERING VIA E-MAIL OG SMS
DBU adviserer på e-mail og SMS med info om vigtige informationer om fodboldskolen.