Fodboldskole2021 367
FOR DELTAGERE

BILLETBETINGELSER

Her er billetbetingelserne for DBU Fodboldskole 2021

Billetbetingelser

Aftaleindgåelsen
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler for fjernsalg. Aftalen er først bindende for begge parter, når DBU har registreret og modtaget betaling.
Betaling
Du kan betale med Dankort, Visakort, MasterCard eller MobilePay. Beløbet hæves på din konto, når købet er gennemført. Al kommunikation er krypteret, foretages gennem QuickPay og er certificeret af PBS. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, og www.dbu.dk gemmer ikke kortoplysningerne. Billetprisen for en fodboldskolebillet er kr. 889,- inkl. billetgebyr (inkl. forsendelse). Fra 5. maj er prisen 989,- inkl. billetgebyr (inkl. forsendelse).
Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis deltageren bliver forhindret i at deltage. Vi kan dog refundere op til 600 kroner, hvis vi modtager dit afbud inden 20. maj. Efter 20. maj har vi mulighed for at refundere 400 kroner, hvis vi modtager dit afbud inden 14 dage før afviklingen. Billetten refunderes dog ved aflysninger. Hvis der ikke tilmelder sig mindst 24 deltagere til den enkelte fodboldskole, kan arrangementet blive aflyst. Skulle der forekomme aflysning, vil DBU give besked via e-mail. Ved aflysning refunderes hele billetprisen inkl. billetgebyr. Ændringer i programmet og delvis gennemførelse af aktiviteten som følge af vejret m.v. anses ikke som aflysning.
Forbehold
DBU tager forbehold for eventuelle aflysninger af aktiviteter på grund af for få tilmeldte deltagere.
Ombytning af billet
Hvis du ønsker at ombytte billetten til en anden DBU Fodboldskole, hvor der stadig er ledige pladser, skal du kontakte DBU på tlf. 4326 2222 eller på e-mail fodboldskole@dbu.dk.
Billetten er personlig
Billetten er personlig og kan ikke benyttes af eller overdrages til en anden person.
Ændring af billetoplysninger
Det er vigtigt, at du oplyser om eventuelle ændringer af e-mail, tlf. nummer eller adresse. Det er bl.a. med til at sikre, at DBU har de korrekte deltagerdata, således at fodboldskolearrangøren kan kontakte jer i forbindelse med evt. ændringer eller tilbud på det enkelte afviklingssted. Ønsker du ændring af tøjstørrelse, kan du se mere under punktet 'Deltagertøj'

Deltagertøj

Deltagertøj
Deltagertøjet bestilles via det link, som du finder på tilmeldingsmailen eller deltagerens Mit DBU-profil. Voucherkoden kommer automatisk ind i feltet 'Gavekort' afsluttende i købsprocessen. Unisport starter med at sende deltagertøj ud fra medio maj 2021. Bestillinger der foretages fra denne dato, leveres 1-3 hverdage efter bestilling, dog typisk hverdagen efter bestillingen, hvis den foretages inden kl. 16.
Levering af deltagertøj
Du har flere valgmuligheder for levering af dit tøjsæt. Se mere på Unisport. Vælg PostNord Pakkeshop, hvis du ønsker gratis levering. De første sæt sendes ud fra medio maj. Bestillinger der foretages fra denne dato, leveres 1-3 hverdage efter bestilling, dog typisk hverdagen efter bestillingen, hvis den foretages inden kl. 16.
Køb af ekstra deltagertøj
Hvis der, i forbindelse med billetkøbet, tilkøbes ekstra deltagertøj, gælder dansk rets almindelige regler for forbrugerkøb og fjernkøb. Læs mere om om købsbetingelserne på www.unisport.dk.
Ændring af tøjstørrelse
Hvis du har behov for at ændre dine tøjstørrelser, bedes du kontakte Unisport kundeservice. Ændringer i tøjstørrelse kan kun foretages indtil d. 1. maj 2021. Bemærk ændringen er først foretaget, når det er bekræftet fra Unisport.
Ombytning af tøjet
Hvis du efter modtagelse af tøjet ønsker ombytning af sættet eller enkelte dele, bedes du kontakte Unisport kundeservice. Se Unisports kontaktinformation: https://www.unisport.dk/about/contact/. Alle mærker skal sidde i tøjet, og vi bytter kun, såfremt tøjet fremstår i ny og ubrugt tilstand. Vi bytter ikke hvis der er påtrykt personligt navn og nummer på tøjet. Der kan være enkelte tøjstørrelser, der ikke er på lager ved sen tilmelding til fodboldskolen. Tøjet kan ikke returneres i Unisport butikken på Vimmelskaftet.

Personoplysninger

Behandling af personoplysninger
Ved tilmelding og deltagelse i DBU Fodboldskole, indsamler Dansk Boldspil-Union, DBU Allé 1, 2605 Brøndby, følgende personoplysninger om deltageren: Navn, adresse, kontaktoplysninger, fødselsdato, køn og klubrelation. Formålet med behandlingen af ovenstående personoplysninger er at kunne håndtere administrationen af DBU Fodboldskoler, og at kunne opfylde betingelserne i den indgåede aftale. Personoplysningerne vil blive anonymiseret, når formålet med behandlingen ophører. Personoplysningerne bliver udelukkende videregivet (og i strengt minimeret form) til vores samarbejdspartnere ( Unisport og Billed-Expressen) i forbindelse med håndteringen af tøj og fotos. Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet på mail: dt@datatilsynet.dk. Datatilsynet anbefaler dog altid, at du tager fat i den pågældende organisation inden, så tag endelig fat i DBU’s Data Protection Manager på persondata@dbu.dk, såfremt du har indvendinger.

Foto

Optagelse af foto og lyd
DBU, DBU A/S og disses samarbejdspartnere forbeholder sig retten til at anvende fotos, video og lyd med motiver af autentiske eller opstillede situationer med alle deltagere på DBU's aktiviteter i markedsføringsmæssige sammenhæng uden betaling.
Fotos på DBU Fodboldskole
I henhold til de nye databeskyttelsesregler vedr. fotos og video, er det ikke længere nødvendigt med samtykke. Alle deltagere vil derfor blive tilbudt at medvirke på både gruppe- og portrætbilleder (afhængig af Corona situationen til sommer, kan gruppebilledet evt. blive lavet som billedcollage af portrætbillederne fra holdet). Såfremt man ikke ønsker, at ens barn ikke skal fotograferes, bedes den pågældende fodboldskole kontaktes. Hvis der er sagt ”Ja” til gennemsyn af billeder får man billederne sendt med posten til gennemsyn. Billederne bliver kun sendt, hvis du krydser af i "Ja". Billedpakken indeholder: 1 stk. holdbillede 20x30 cm, 1 stk. portrætbillede 20x30 cm, 2 stk. portrætbilleder 13x19 cm, 4 stk. portrætbilleder 6x9 cm, samt 1 stk. S/H portrætbillede 13x19 cm. Du kan købe hele billedpakken til en særlig tilbudspris på 449 kr. ved betaling inden 30 dage, eller du kan vælge at købe enkelte billedark til 159 kr. / stk. Ved betaling senere end 30 dage efter modtagelsen, bortfalder den særlige tilbudspris og den ordinære pris på 636 kr. er gældende. Billedpakken vil blive leveret med posten ca. 3 uger efter afvikling. Hvis man ikke ønsker at beholde dele eller hele af billedpakken skal denne returneres senest 30 dage efter modtagelse. Der er inkluderet en returlabel i billedpakken. Billederne sendes retur med PostNord. Ved valg af gennemsyn af billeder gives der samtidigt samtykke til at BilledExpressen må sende e-mails og SMS’er til den mailadresse og det telefonnummer der er oplyst ved købet. Kontakten fra Billed-Expressen vil udelukkende være servicemeddelelser i forbindelse med den fremsendte billedpakke. Der er 30 dages fuld returret på fotopakken. Køberen er ansvarlig for enhver returnering af billeder. Skulle BilledExpressen blive nødt til at rykke for betalingen tillægges et rykkergebyr i overensstemmelse med gældende lovgivning. Køberen skal være myndig. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til at der bliver taget billeder uden at det har nogen indvirkning på dit barns øvrige deltagelse i fodboldskolen. Såfremt du ønsker at ændre dit samtykke bedes dette fremsendes i rimelig tid før afvikling således at det kan effektueres i praksis. Dette gøres ved at henvende sig til fodboldskole@dbu.dk eller på telefon 43262222. Alle henvendelser vedrørende fotograferingen og billedpakkerne skal rettes til Billed-Expressen’s kundeservice på info@billedexpressen.dk eller telefon 70707010.
Billed-Expressen
Billed-Expressen er ansvarlig for håndtering af dine personoplysninger i forbindelse med foto. Formålet hermed er administration af kundeforholdet, gennemførelse af fotografering, opbevaring af billeder samt opfyldelse af kontraktlige forpligtelser. Følgende personlysninger behandles: deltagerens fornavn, forælderes navn, efternavn, deltagernummer, adresse, postnummer, by, e-mailadresse, mobilnummer og tidspunkt for registrering. Billeder og data gemmes i maksimalt 12 måneder. Hvis der efter dette tidspunkt er et fortsat kundeforhold, kan billeder og data gemmes længere, men ikke længere end det kontraktlige engagement kræver. Du har ret til at anmode om adgang til oplysningerne om dig. Du har også ret til at rette ukorrekte oplysninger og anmode om sletning af dine personlige data for de tilfælde, hvor dataene ikke længere er nødvendige for det formål, som de blev indsamlet for. Alle spørgsmål vedrørende foto skal rettes direkte til Billed-Expressen: Billed-Expressen Aps, Rønhøjvej 12, 8300 Odder. Telefon: 7070 7010, info@billedexpressen.dk, CVR: 34228663. For spørgsmål vedrørende håndteringen af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte Billed-Expressen. Hvis du mener at dine data behandles i strid med databeskyttelsesforordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet

Klager

Klageadgang
Du kan til enhver tid rette klage til DBU på: Dansk Boldspil-Union, DBU Allé 1, 2605 Brøndby, Telefon: 43262222, Telefax: 43262245, fodboldskole@dbu.dk, CVR: 21299014. Disse betingelser er underlagt dansk lovgivning og eventuelle tvister udspringende, heraf skal behandles ved de nationale domstole.

Advisering

Advisering via e-mail og SMS
Hos DBU Fodboldskole adviserer vi på e-mail og SMS, med info om vigtige informationer angående DBU Fodboldskole.