20180712FB-K559_2500px.jpg
FOR DELTAGERE

BILLETBETINGELSER

Her er billetbetingelserne for DBU Fodboldskole 2019

Billetbetingelser

Aftaleindgåelsen
Købsaftalen er underlagt dansk rets almindelige regler for fjernsalg. Aftalen er først bindende for begge parter, når DBU har registreret og modtaget betaling.
Betaling
Du kan betale med Dankort, Visakort, MasterCard eller MobilePay. Beløbet hæves på din konto, når købet er gennemført. Al kommunikation er krypteret, foretages gennem QuickPay og er certificeret af PBS. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, og www.dbu.dk gemmer ikke kortoplysningerne. Billetprisen for en fodboldskolebillet er kr. 869,- inkl. Billetgebyr. Fra d. 2. juni vil billetprisen dog stige til 920,- inkl Billetgebyr (Eksl. Forsendelse)
Fortrydelsesret
I henhold til forbrugeraftaleloven, § 18 stk. 2, nr. 12, er køb af billetter ikke omfattet af dansk rets almindelige fortrydelsesret. Det er derfor ikke muligt at få billetten refunderet, hvis deltageren bliver forhindret i at deltage. Billetten refunderes dog ved aflysninger. Hvis der ikke tilmelder sig mindst 24 deltagere til den enkelte fodboldskole, vil arrangementet blive aflyst. Skulle der forekomme aflysning, vil DBU give besked via e-mail. Ved aflysning refunderes hele billetprisen inkl. billetgebyr. Ændringer i programmet og delvis gennemførelse af aktiviteten som følge af vejret m.v. anses ikke som aflysning.
Forbehold
DBU tager forbehold for eventuelle aflysninger af aktiviteter på grund af for få tilmeldte deltagere.
Ombytning af billet
Hvis du ønsker at ombytte billetten til en anden DBU Fodboldskole, hvor der stadig er ledige pladser, skal du kontakte DBU på tlf. 4326 2222 eller på e-mail fodboldskole@dbu.dk.
Billetten er personlig
Billetten er personlig og kan ikke benyttes af eller overdrages til en anden person.
Ændring af billetoplysninger
Det er vigtigt, at du oplyser om eventuelle ændringer af e-mail, tlf. nummer eller adresse. Det er bl.a. med til at sikre, at DBU har de korrekte deltagerdata, således at fodboldskolearrangøren kan kontakte jer i forbindelse med evt. ændringer eller tilbud på det enkelte afviklingssted. Ønsker du ændring af tøjstørrelse, kan du se mere under punktet 'Deltagertøj'

Deltagertøj

Deltagertøj
Ved tilmelding vælger køber, hvorvidt deltagertøjet afhentes i en selvvalgt SPORTMASTER butik eller levering til nærmeste pakkeautomat/udleveringsbutik (Bring) mod ekstra betaling på 49 kr. Ved køb af billet efter d. 1. juni, er det ikke længere muligt at afhente i en SPORTMASTER butik. Det er ikke muligt at ændre i afhentnings-/forsendelsesstedet. Dato for afhentning af tøj i SPORTMASTER, eller hvornår tøjet sendes med posten, afhænger af, hvornår billetten er købt. Dette står oplyst på ved tilmelding samt på billetten.
Afhentning i SPORTMASTER
Herunder ses en oversigt over hvornår tøjet kan afhentes i SPORTMASTER: Billetter købt inden D. 1/5 kl. 23.59, kan afhentes fra D. 24/5. Billetter købt efter D. 1/6 kl. 23.59, kan afhentes fra D. 14/6.
Levering til nærmeste pakkeautomat/udleveringsbutik (Bring)
Billetter købt inden den 10/6, vil afsendelsen fra vores lager ske i uge 24. Billetter købt efter den 10/6, vil tøjet blive afsendt senest 5 arbejdsdage efter bestillingen er foretaget. Bring sender en advisering per mail og sms, når tøjpakken er klar til afhentning.
Køb af ekstra deltagertøj:
Hvis der, i forbindelse med billetkøbet, tilkøbes ekstra deltagertøj, gælder dansk rets almindelige regler for forbrugerkøb og fjernkøb. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal dette ske inden 14 dage fra den dag, hvor du modtog bekræftelse på tilkøb. Anvendelse af fortrydelsesretten skal ske ved, at du inden udløbet af din fortrydelsesret giver DBU skriftlig meddelelse herom via e-mail til fodboldskole@dbu.dk. Er meddelelsen afsendt inden fortrydelsesfristens udløb, anses fristen for overholdt, og tilbagebetaling af hele beløbet (400 kr.) vil ske senest 14 dage fra datoen, hvor DBU modtog meddelelse om dit ønske om at gøre fortrydelsesretten gældende.
Ændring af tøjstørrelse
Ved ønske om ændring af tøjstørrelse kontaktes DBU på e-mail fodboldskole@dbu.dk eller tlf. 4326 2222. Ændring af tøjstørrelse skal være foretaget senest søndag den 28. april 2019.

Personoplysninger

Behandling af personoplysninger
Ved tilmelding og deltagelse i DBU’s Fodboldskole, indsamler Dansk Boldspil-Union, DBU Allé 1, 2605 Brøndby, følgende personoplysninger om dit barn: Navn, adresse, kontaktoplysninger, fødselsdato, køn, tøjstørrelse, og klubrelation. Formålet med behandlingen af ovenstående personoplysninger er at kunne håndtere administrationen af DBU’s Fodboldskoler, og at kunne opfylde betingelserne i den indgåede aftale. Personoplysningerne vil blive anonymiseret, når formålet med behandlingen ophører. Personoplysningerne bliver udelukkende videregivet (og i strengt minimeret form) til vores samarbejdspartnere (Blue Water Shipping, Sportmaster og Billed-Expressen) i forbindelse med håndteringen af tøj og fotos. Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du mulighed for at klage til Datatilsynet på mail: dt@datatilsynet.dk. Datatilsynet anbefaler dog altid, at du tager fat i den pågældende organisation inden, så tag endelig fat i DBU’s Data Protection Manager på persondata@dbu.dk, såfremt du har indvendinger.

Foto

Fotos på DBU Fodboldskole
Deltagere, der tillader fotografering, har sagt "Ja" til at medvirke på både gruppe- samt portrætfoto. Hvis der er sagt ”ja” til fotografering, får man mulighed for at få billederne sendt med posten til gennemsyn. Billedpakken koster 399,- og indeholder: 1 stk. holdbillede 20x30cm, 4 stk. portrætbilleder 6x9cm, 1 stk. portrætbillede 13x19cm S/H, 1 stk. portrætbillede 20x30cm. Billedpakken vil blive leveret med posten, senest 3 uger efter afvikling. Hvis man ikke ønsker at beholde billedpakken, skal denne returneres senest 4 uger efter modtagelse. Der er inkluderet returlabel i billedpakken. Ved valg af gennemsyn af billder, gives der samtidigt samtykke til, at Billedexpressen må sende e-mails og SMS’er til den mailadresse og det telefonnummer, der er oplyst ved købet. Kontakten fra Billedexpressen vil udelukkende være service meddelelser i forbindelse med den fremsendte billedpakke. Der er 30 dages fuld returret på fotopakken. Køberen er ansvarlig for enhver returnering af billeder. Skulle Billed-Expressen ApS blive nødt til at rykke for betalingen, tillægges et rykkergebyr i overensstemmelse med gældende lovgivning. Køberen skal være myndig. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til at der bliver taget billeder, uden at det har nogen indvirkning på dit barns øvrige deltagelse i fodboldskolen. Såfremt du ønsker at ændre dit samtykke, bedes dette fremsendes i rimelig tid før afvikling, således at det kan effektueres i praksis. Dette gøres ved at henvende sig til fodboldskole@dbu.dk eller på telefon 43262222.
Billedexpressen
Billed-Expressen er ansvarlig for håndtering af dine personoplysninger i forbindelse med foto. Formålet hermed er administration af kundeforholdet, gennemførelse af fotografering, opbevaring af billeder samt opfyldelse af kontraktlige forpligtelser. Følgende personlysninger behandles: deltagerens fornavn, Forælderens navn, efternavn, deltagernummer, adresse, postnummer, by, e-mailadresse, mobilnummer og tidspunkt for registrering. Billeder og data gemmes i maksimalt 12 måneder. Hvis der efter dette tidspunkt er et fortsat kundeforhold, kan billeder og data gemmes længere, men ikke længere end det kontraktlige engagement kræver. Du har ret til at anmode om adgang til oplysningerne om dig. Du har også ret til at rette ukorrekte oplysninger og anmode om sletning af dine personlige data for de tilfælde, hvor dataene ikke længere er nødvendige for det formål, som de blev indsamlet for. Alle spørgsmål vedrørende foto skal rettes direkte til Billed-Expressen: Billed-Expressen Aps, Nørregade 4, 1.th, 8300 Odder, Telefon: 7070 7010, info@billedexpressen.dk, CVR: 34228663 For spørgsmål vedrørende håndteringen af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte Billed-Expressen. Hvis du mener at dine data behandles i strid med databeskyttelsesforordningen, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet.

Klager

Klageadgang
Du kan til enhver tid rette klage til DBU på: Dansk Boldspil-Union, DBU Allé 1, 2605 Brøndby, Telefon: 43262222, Telefax: 43262245, fodboldskole@dbu.dk, CVR: 21299014. Disse betingelser er underlagt dansk lovgivning og eventuelle tvister udspringende, heraf skal behandles ved de nationale domstole.

Advisering

Advisering via e-mail og SMS
Hos DBU Fodboldskole adviserer vi på e-mail og SMS, med info omkring levering af tøjpakker og andre vigtige informationer angående DBU Fodboldskole.