Fodboldskole2021 873
FOR DELTAGERE

DBU FODBOLDSKOLE

Få fantastiske oplevelser på grønsværen sammen med gode kammerater på DBU Fodboldskole. Som noget nyt er de gode oplevelser også rykket ind i påske- og efterårsferien.

DBU FODBOLDSKOLE KORT FORTALT

På DBU Fodboldskole er der fokus på, at det både skal være sjovt og udfordrende for børnene at være med. Der øves både teknik og taktik alt i mens det sociale samvær spiller en stor rolle.

Sagt på en anden måde er det en ægte fodboldfest fyldt med magiske øjeblikke og succesoplevelser for både drenge og piger.

Skiller FS2021

DERFOR SKAL DU VÆLGE DBU FODBOLDSKOLE

BLIV EN BEDRE FODBOLDSPILLER

På DBU Fodboldskole er det hele lidt anderledes end du er vant til i hverdagen. Vi tilbyder en masse øvelser, som du normalt ikke har tid til at bruge eller implementere i den daglige klubtræning. For fodbold er leg!

Vi udfordrer dig teknisk, taktisk, fysisk og mentalt gennem træningspas, som tager udgangspunkt i DBUs nye uddannelse for børne- og ungdomstrænere. Vi skaber et trygt miljø, hvor alle tør tage chancer, begå fejl og prøve kræfter med svære tekniske detaljer.

20210705FB K896

DEN GODE, SOCIALE OPLEVELSE

DBU Fodboldskole er en fodboldfest, som vækker følelser og skaber magiske øjeblikke, så du får lyst til at komme igen og igen. Hvis der er noget der går hånd i hånd er det fodbold og kammeratskab.

Fodboldskolen er et fantastisk sted at spille bold med sine venner og få nye kammerater. Her foregår alt i fællesskab, både lokalt og i samhørigheden af at være en del af noget større. 

20210705FB K868

DANMARKS MEST POPULÆRE FODBOLDSKOLE I 30 ÅR

DBU Fodboldskole har spredt fodboldglæde over hele landet siden 1993, og har i over et kvart århundrede været Danmarks mest populære fodboldskole. Gennem tiden har flere end 700.000 børn brugt deres ferie på grønsværen og igen i år forventes over 22.000 glade børn at deltage på fodboldskolerne. 

20210705FB K861

PRAKTISK INFO OM
DBU FODBOLDSKOLE

HVORNÅR FINDER DET STED

De fantastiske oplevelser på grønsværen i selskab med gode kammerater på DBU Fodboldskole er ikke længere kun øremærket børnenes sommerferier. Nu kan du nemlig også deltage i både påske- og efterårsferien.

HVOR FINDER DET STED

Du kan vælge den DBU Fodboldskole, som passer dig bedst blandt de mange klubber i hele landet. På vores oversigtskort kan du se alle de steder, du kan deltage.

HVEM KAN DELTAGE?

DBU Fodboldskole er for et bredt udsnit af fodboldglade børne- og ungdomsspillere, piger og drenge. Målgruppen for den enkelte fodboldskole kan ses under hver enkelt fodboldskole.

HVEM TRÆNER?

Vi forsøger altid, at rekruttere trænere og assistenter, der virkelig brænder for at inspirere og udvikle børnene. Alle trænerne arbejder ud fra vores trænermanual, som sikrer kvalitet og kontinuitet i træningerne på skolerne overalt i landet.

20210705FB K819

HELE 222 KLUBBER OVER HELE LANDET AFHOLDTE DBU FODBOLDSKOLE I 2021